Impresii

Deoarece colaborarea cu noi poate fi considerata o calatorie intr-o alta lume, necunoscuta pentru unii, iar uneori chiar o aventura in hatisul actelor, legilor si institutiilor am cerut catorva clienti sa ne impartaseasca din gandurile si impresiile lor, dupa colaborarea cu Cabinetul nostru.


"Pentru afacerea mea este extrem de important sa beneficiez de servicii de calitate pentru a livra si eu calitate. Consilierea pe probleme de marci si desene, cercetarea si interpretarea rezultatelor este un serviciu auxiliar pentru conceptii grafice si design. As mentiona in plus, cu un plus valoare pe servicii de urmarire a bazelor de date pentru evitarea inregistrarii de marci similare sau identice. Recomand Cabinetul Ardeleanu tuturor designerilor si graficienilor pentru experienta, pasiunea si entuziasmul cu care se implica in orice proiect de Proprietate Industriala."
Ciprian Burcovschi, designer.

Cu ocazia colaborarii cu Dna. Raluca Ardeleanu am fost impresionati de profesionalismul Cabinetului Ardeleanu. In afara de activitatile necesare pentru inregistrarea marcilor noastre, am primit si solutii practice la situatii dificile, inclusiv obtinerea urgenta a unei scrisori de consimtamant din partea altei companii. Pot confirma, fara nici un dubiu sau exagerare, ca Dna. Raluca Ardeleanu ne-a oferit cel mai bun ajutor in inregistrarea marcilor noastre la OSIM.
Avocat Mircea SARAC


english romana